Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11589
Название: Анатомія рослин. Модуль 2
Авторы: Гонтова, Т. М.
Руденко, В. П.
Машталер, В. В.
Gontova, T. M.
Гонтовая, Т. Н.
Rudenko, V. P.
Mashtaler, V. V.
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Гонтова, Т. М. Анатомія рослин. Модуль 2 : метод. рек. до виконанння та оформлення лабор. і самост. роботи з фармацевтичної ботаніки : для студ. спец. „Технологія парфумерно-косметичних засобів” / Т. М. Гонтова, В. П. Руденко, В. В. Машталер. - Х., 2015. - 42 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації призначені для виконання роботи на практичних занять у лабораторії для студентів спеціальності «Технологія парфумерно-косметичних засобів». Дане видання включає основні теоретичні питання, завдання та тести для самоконтролю, завдання для лабораторного практикуму за розділами: «Рослинна клітина», «Рослинні тканини», «Анатомічна будова вегетативних органів». Надана інформація про сучасні методи дослідження рослинних об’єктів. Приведений календарний план та шкала оцінювання роботи студента на практичних заняттях, перелік основної і додаткової літератури.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11589
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2015_anatomia_roslun_mod2.pdf
  Restricted Access
1,59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.