Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11723
Назва: | Pharmaceutical bromatology. Lectures for English-speaking students |
Автори: | Georgiyants, V. A. Bezugly, P. O. Burian, G. O. Abu Sharkh, A. I. Taran, K. A. Severina, G. I. Golovchenko, O. S. Prokopenko, Yu. S. Savchenko, L. P. Popova, N. V. Георгіянц, В. А. Георгиянц, В. А. Безуглий, П. О. Безуглый, П. А. Бур’ян, Г. О. Бур’ян, К. О. Таран, К. А. Северіна, Г. І. Северина, А. И. Головченко, О. С. Прокопенко, Ю. С. Савченко, Л. П. |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Pharmaceutical bromatology. Lectures for English-speaking students : the manual for students of higher schools / V. A. Georgiyants, P. O. Bezugly, G. O. Burian et al. ; ed. by V. A. Georgiyants. - Kharkiv : NUPh: Golden pages, 2015. - 368 p. |
Короткий огляд (реферат): | The lectures contain the main theoretical material in pharmaceutical bromatology. The general characteristic of food products is given in accordance with the main nutrients. Quality parameters, nutritional values and drug-food interactions are given for all main food products. For the 4th year English-speaking pharmaceutical students. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11723 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання кафедри фармакогнозiї та нутриціології Навчальні видання кафедри фармацевтичної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Страницы из 2015_Farm_bromatology_Lectures_for_English.pdf Обмежений доступ | 119,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити Запит копії | |
Страницы из 2015_Farm_bromatology_.pdf | 42,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.