Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11780
Назва: Вивчення показників ефективності деяких функціональних напоїв
Автори: Соловйова, А. В.
Соловйова, А. В.
Soloviova, V. A.
Калюжная, О. С.
Калюжна, О. С.
Kalyuzhnaya, O. S.
Стрілець, О. П.
Стрилец, О. П.
Strilets, O. P.
Стрельников, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Теми: кисломолочний продукт;кисломолочный продукт;fermented milk product
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Вивчення показників ефективності деяких функціональних напоїв / А. В. Соловйова [та ін.] // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Х., 2017. – С. 175–179.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11780
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
175-179.pdf711,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.