Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12011
Назва: Ферментовані напої: актуальність та персперктиви створення
Автори: Івахненко, О. Л.
Стрілець, О. П.
Стрельников, Л. С.
Ивахненко, О. Л.
Ivakhnenko, O. L.
Strilets, O. P.
Стрилец, О. П.
Strelnikov, L. S.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Івахненко, О. Л. Ферментовані напої: актуальність та персперктиви створення / О. Л. Івахненко, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Фармація ХХI століття: тенденції та перспективи : матеріали VIII Нац. з'їзду фармацевтів України, м. Харків, 13-16 верес. 2016 р. - Х., 2016. - Т. 1. - С. 353.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12011
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
353(1).pdf25,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.