Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12011
Назва: | Ферментовані напої: актуальність та персперктиви створення |
Автори: | Івахненко, О. Л. Стрілець, О. П. Стрельников, Л. С. Ивахненко, О. Л. Ivakhnenko, O. L. Strilets, O. P. Стрилец, О. П. Strelnikov, L. S. |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Івахненко, О. Л. Ферментовані напої: актуальність та персперктиви створення / О. Л. Івахненко, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Фармація ХХI століття: тенденції та перспективи : матеріали VIII Нац. з'їзду фармацевтів України, м. Харків, 13-16 верес. 2016 р. - Х., 2016. - Т. 1. - С. 353. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12011 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
353(1).pdf | 25,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.