Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12021
Назва: Фінанси, гроші та кредит
Інші назви: Финансы, деньги и кредит
Автори: Посилкіна, О. В.
Гладкова, О. В.
Посылкина, О. В.
Posylkina, O. V.
Gladkova, O. V.
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Посилкіна, О. В. Фінанси, гроші та кредит : метод. рек. до викон. практ. робіт для студ., що навчаються за освітньою програмою «Менеджмент організацій» / О. В. Посилкіна, О. В. Гладкова. – Харків: НФаУ, 2017. – 98 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до виконання практичних робіт для студентів, що навчаються за освітньою програмою «Менеджмент організацій» містять: мету заняття, питання для самоконтролю, терміни та поняття для обговорення; тестові і практичні завдання, спрямовані на закріплення та поглиблення теоретичних знань; список рекомендованої літератури, яку можуть використовувати студенти під час підготовки до практичних занять. Завдання розроблені відповідно з ОКР «бакалавр» освітньої програми «Менеджмент організацій», а також відповідно до робочої програми з навчальної дисципліни «Фінанси, гроші та кредит». Методичні рекомендації можуть використовуватись як під час аудиторної, так і самостійної роботи студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12021
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практичні завдання з дисципліни ФГК.pdf
  Обмежений доступ
1,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.