Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12022
Название: Глобальна економіка
Другие названия: Глобальная экономика
Авторы: Посилкіна, О. В.
Доровський, О. В.
Гладкова, О. В.
Демченко, Н. В.
Посылкина, О. В.
Доровский, А. В.
Гладкова, О. В.
Демченко, Н. В.
Ключевые слова: глобальна економіка;глобальная экономика;глобалізація;глобализация
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Глобальна економіка : навч. посіб. для студ., що навчаються за освітніми програмами «Економіка підприємства» та «Маркетинг» / О. В. Посилкіна, О. В. Доровський, О. В. Гладкова, Н. В. Демченко. – Харків: НФаУ, 2017. – 216 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни «Глобальна економіка» для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра за освітніми програмами «Економіка підприємства», «Маркетинг». Даний навчальний посібник призначений допомогти у вивченні дисципліни, наочно розкрити зміст термінології глобалізаційних процесів, сутність їх методів і методології. У першому розділі «Глобалізація як основна тенденція розвитку світового економічного і політичного процесу» розповідається про концепції глобалізації як зміни форми історичного процесу, етапи становлення глобалістики та її методологічної бази, визначені особливості глобальних економічних проблем, протиріччя, які відображають їх сутність в сучасних умовах розвитку. У другому розділі «Міжнародний рух факторів виробництва та валютні відносини в умовах глобалізації» аналізуються основні форми та напрями міжнародної глобалізації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12022
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості
Навчальні матеріали кафедри промислової фармацiї та економiки IПКСФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Глобальна економіка анотація.pdf
  Restricted Access
217,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии
Глобальна економіка титул.png
  Restricted Access
10,86 MBimage/pngПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.