Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12097
Назва: | Вивчення властивостей деяких видів функціональних продуктів харчування |
Автори: | Кулик, Р. В. Калюжная, О. С. Стрілець, О. П. Стрельников, Л. С. Kulyk, R. V. Kalyuzhnaya, O. S. Калюжна, О. С. Стрилец, О. П. Strilets, O. P. Strelnikov, L. S. Стрельніков, Л. С. |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Кулик, Р. В. Вивчення властивостей деяких видів функціональних продуктів харчування / Р. В. Кулик, О. С. Калюжная, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Фармація ХХI століття: тенденції та перспективи : матеріали VIII Нац. з'їзду фармацевтів України, м. Харків, 13-16 верес. 2016 р. - Х., 2016. - Т. 1. - С. 370. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12097 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
370(1).pdf | 27,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.