Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12097
Назва: Вивчення властивостей деяких видів функціональних продуктів харчування
Автори: Кулик, Р. В.
Калюжная, О. С.
Стрілець, О. П.
Стрельников, Л. С.
Kulyk, R. V.
Kalyuzhnaya, O. S.
Калюжна, О. С.
Стрилец, О. П.
Strilets, O. P.
Strelnikov, L. S.
Стрельніков, Л. С.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Кулик, Р. В. Вивчення властивостей деяких видів функціональних продуктів харчування / Р. В. Кулик, О. С. Калюжная, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Фармація ХХI століття: тенденції та перспективи : матеріали VIII Нац. з'їзду фармацевтів України, м. Харків, 13-16 верес. 2016 р. - Х., 2016. - Т. 1. - С. 370.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12097
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
370(1).pdf27,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.