Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12553
Название: Методичні рекомендації для підготовки до підсумкового модульного контролю та атестації з дисципліни “Технологія лікарських засобів”
Авторы: Ярних, Т. Г.
Хохленкова, Н. В.
Азаренко, Ю. М.
Данькевич, О. С.
Орловецька, Н. Ф.
Yarnykh, T. G.
Ярных, Т. Г.
Khokhlenkova, N. V.
Азаренко, Ю. Н.
Azarenko, Yu. M.
Dankevych, O. S.
Орловецкая, Н. Ф.
Оrlovetskaya, N. F.
Дата публикации: мая-2017
Библиографическое описание: Методичні рекомендації для підготовки до підсумкового модульного контролю та атестації з дисципліни “Технологія лікарських засобів” / Т. Г. Ярних, О. С. Данькевич, Н. Ф. Орловецька та ін. – Х.: НФаУ, 2017. – 36 с.
Краткий осмотр (реферат): У методичних рекомендаціях наведено перелік теоретичних питань, рецептурних прописів та розрахункових задач, які необхідно засвоїти при вивченні курсу технології лікарських засобів. Методичні рекомендації містять еталон написання технології лікарських засобів, приклади рішення розрахункових задач та перелік лікарських і допоміжних речовин, які передбачені програмою з дисципліни. Також наведено перелік практичних вмінь та навичок з технології лікарських засобів. З метою допомоги здобувачам вищої освіти при підготовці для всіх видів контролю у даних рекомендаціях наведено приклади білетів. Призначено для аудиторної та позааудиторної роботи здобувачів вищої освіти при підготовці до підсумкового модульного контролю та атестації випускників з технології лікарських засобів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12553
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичні рекомендації для ПМК та атестації з ТЛЗ КФ.pdf
  Restricted Access
1,01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.