Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12882
Назва: Вплив концентрації ліпідів на ступінь інкапсуляції та розмір часток при розробці ліпосомальної форми іринотекану
Автори: Стадніченко, О. В.
Стадниченко, О. В.
Stadnichenko, O. V.
Краснопольський, Ю. М.
Краснопольский, Ю. М.
Krasnopolsky, Yu. M.
Ярних, Т. Г.
Ярных, Т. Г.
Yarnykh, T. G.
Теми: ліпосоми;іринотекан;ліпідний бішар;фосфатидилхолін;холестерин;гомогенізація методом високого тиску;холестерин;гомогенизация методом высокого давления;липосомы;иринотекан;липидный бислой;фосфатидилхолин;high pressure homogeniz;liposomes;irinotecan;lipid bilayers;phosphatidylcholine;cholesterol
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Стадніченко, О. В. Вплив концентрації ліпідів на ступінь інкапсуляції та розмір часток при розробці ліпосомальної форми іринотекану / О. В. Стадніченко , Ю. М. Краснопольський , Т. Г. Ярних // Актуальні питання фармацевтичної і медичної науки та практики. – 2017. – Т. 10, № 1 (23). - С. 37-41.
Короткий огляд (реферат): Дослідження впливу концентрації ліпідів на розмір часток і ступінь інкапсуляції при створенні ліпосом з іри- нотеканом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12882
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
apfimntp_2017_10_1_9 (1).pdf571,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.