Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13404
Назва: Порівняльне вивчення анатомічних діагностичних ознак трави фенхелю звичайного та кропу запашного
Інші назви: Сравнительное изучение анатомических диагностических признаков травы фенхеля обыкновенного и укропа пахучего
The comparative study of anatomic diagnostic signs of grass of fennel and dill
Автори: Тернинко, І. І.
Кисличенко, В. С.
Хворост, О. П.
Тернинко, И. И.
Terninko, I. I.
Kyslуchenko, V. S.
Khvorost, О. P.
Теми: селерові;трава фенхелю;трава кропу;діагностичні риси;анатомічна будова;сельдерейные;трава фенхеля;трава укропа;диагностические признаки;анатомическое строение;Apiaceae;grass of fennel;grass of dill;diagnostic signs;anatomic structure
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Тернинко, І. І. Порівняльне вивчення анатомічних діагностичних ознак трави фенхелю звичайного та кропу запашного / І. І. Тернинко, В. С. Кисличенко, О. П. Хворост // Український медичний альманах. - 2011. - Т. 14, № 6. - С. 202-205.
Короткий огляд (реферат): Проведено мікроскопічне вивчення трави фенхелю звичайного та кропу запашного в порівняльному аспекті. Встановлено відмінні анатомічні діагностичні ознаки об’єктів дослідження. В подальшому отри- мані результати будуть використані при розробці відповідних розділів методів контролю якості (МКЯ) на сировину фенхелю та кропу.
Проведено микроскопическое изучение травы фенхеля обыкновенного и укропа пахучего в сравните- льном аспекте. Установлено отличительные анатомические диагностические признаки объектов исследо- вания. В дальнейшем полученные результаты будут использованы при разработке соответствующих разде- лов методов контроля качестваі (МКЯ) на сырье фенхеля и укропа.
It is spent microscopic study of grass of fennel and dill in a comparative aspect. The distinctive anatomic diagnostic signs of research objects are set. They will be used by working out of corresponding sections of the Methods of quality monitoring on vegetative raw materials of fennel and dill.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13404
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Uma_2011_14_6_59.pdf729,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.