Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13538
Назва: Безпечність застосування нової дієтичної добавки на основі продуктів бджільництва
Автори: Богуцька, О. Є.
Тихонов, О. І.
Богуцкая, Е. Е.
Тихонов, А. И.
Bogutska, O. Ye.
Tikhonov, O. I.
Теми: дієтичні добавки
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Богуцька, О. Є. Безпечність застосування нової дієтичної добавки на основі продуктів бджільництва / О. Є. Богуцька, О. І. Тихонов // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VI наук.-практ. конф з міжнар. участю, 10-11 лист. 2016 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2016. - С. 275.
Короткий огляд (реферат): Дієтичні добавки використовуються з метою профілактики і в якості додаткового засобу для лікування різних захворювань. Продукти бджільництва є джерелом біологічно активних сполук природного походження: амінокислот, вуглеводів, жирних кислот, фенольних сполук, мікроелементів, вітамінів та ін. Продукти бджільництва застосовують у натуральному вигляді, на їх основі розробляють лікарські препарати, а також створюють дієтичні добавки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13538
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези Богуцька.pdf419,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.