Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13538
Назва: | Безпечність застосування нової дієтичної добавки на основі продуктів бджільництва |
Автори: | Богуцька, О. Є. Тихонов, О. І. Богуцкая, Е. Е. Тихонов, А. И. Bogutska, O. Ye. Tikhonov, O. I. |
Теми: | дієтичні добавки |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Богуцька, О. Є. Безпечність застосування нової дієтичної добавки на основі продуктів бджільництва / О. Є. Богуцька, О. І. Тихонов // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VI наук.-практ. конф з міжнар. участю, 10-11 лист. 2016 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2016. - С. 275. |
Короткий огляд (реферат): | Дієтичні добавки використовуються з метою профілактики і в якості додаткового засобу для лікування різних захворювань. Продукти бджільництва є джерелом біологічно активних сполук природного походження: амінокислот, вуглеводів, жирних кислот, фенольних сполук, мікроелементів, вітамінів та ін. Продукти бджільництва застосовують у натуральному вигляді, на їх основі розробляють лікарські препарати, а також створюють дієтичні добавки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13538 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези Богуцька.pdf | 419,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.