Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13777
Назва: | Банан - джерело пектинових речовин |
Автори: | Хандога, I. О. Кисличенко, В. С. Бурлака, I. С. Омельченко, 3. І. Khandoga, I. O. Kyslychenko, V. S. Бурлака, И. С. Burlaka, I. S. Omelchenco, Z. I. Омельченко, З. И. |
Теми: | банан |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Банан - джерело пектинових речовин / I. О. Хандога, В. С. Кисличенко, I. С. Бурлака, 3. І. Омельченко // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. - Х., 2017. - Вип. 3. - С. 311-313. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13777 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
311-313.pdf | 327,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.