Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13777
Назва: Банан - джерело пектинових речовин
Автори: Хандога, I. О.
Кисличенко, В. С.
Бурлака, I. С.
Омельченко, 3. І.
Khandoga, I. O.
Kyslychenko, V. S.
Бурлака, И. С.
Burlaka, I. S.
Omelchenco, Z. I.
Омельченко, З. И.
Теми: банан
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Банан - джерело пектинових речовин / I. О. Хандога, В. С. Кисличенко, I. С. Бурлака, 3. І. Омельченко // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. - Х., 2017. - Вип. 3. - С. 311-313.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13777
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
311-313.pdf327,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.