Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14114
Title: Обґрунтування вибору методик визначення активних компонентів у лікарській формі, що містить аскорбінову кислоту та глюкозу
Authors: Алексєєва, Т. В.
Бур’ян, Г. О.
Петрушова, Л. О.
Абу Шарк, А. І.
Alexeeva, T. V.
Burian, G. O.
Petrushova, L. O.
Abu Sharkh, A. I.
Keywords: кислота аскорбінова;лікарська форма;контроль якості;глюкоза;quality control;glucose;ascorbic acid;compounding preparation
Issue Date: 2017
Bibliographic description (Ukraine): Обґрунтування вибору методик визначення активних компонентів у лікарській формі, що містить аскорбінову кислоту та глюкозу / Т. В. Алексєєва, Г. О. Бур’ян, Л. О. Петрушова, Амжад Абу Шарк // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали ХХІХ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. : зб. наук. пр. ‒ Переяслав-Хмельницький, 2017. ‒ Вип. 29. ‒ C 595-597.
Abstract: Актуальність досліджень, що направлені на удосконалення методик аналізу окремих субстанцій у складі лікарських форм, пов’язана зі зміненням підходів до контролю якості лікарських засобів, особливо, за умов аптечного приготування. Підвищення вимог згідно з Європейськими та світовими тенденціями вимагає перегляду та модернізації існуючих методик контролю якості, а також розробки нових.
The actuality of researches aimed at improving the methods of analysis of individual substances in the composition of compounding preparations is associated with changes in approaches to quality control of drugs, especially in the conditions of chemist-shops. Increasing requirements in accordance with European and world trends requires revision and modernization of existing quality control methods as well as the development of new ones.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14114
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cтаття Обгрунтування методик вибору.pdf353,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.