Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14116
Назва: | Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації |
Автори: | Анісімов, В. Ю. Анисимов, В. Ю. Anisimov, V. Yu. Гельмбольдт, В. А. Гельмбольдт, В. О. Gelmboldt, V. O. Половко, Н. П. Polovko, N. P. Стрілець, О. П. Стрелец, О. П. Strilets, O. P. |
Теми: | натрій бензоат;натрий бензоат;sodium benzoate;стоматологічний гель;стомактологический гель;dental gel |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації / В. Ю. Анісімов, В. А. Гельмбольдт, Н. П. Половко, О. П. Стрілець // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 10-12. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14116 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
10-12.pdf | 413,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.