Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14947
Назва: Importance of using dairy products and increase their range by production of new - kumys, tan, matzoon
Автори: Tronko, K. O.
Тронко, К. О.
Kalyuzhnaya, O. S.
Калюжная, О. С.
Калюжна, О. С.
Trutaev, I. V.
Трутаєв, І. В.
Трутаев, С. И.
Strelnikov, L. S.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Importance of using dairy products and increase their range by production of new - kumys, tan, matzoon / K. O. Tronko [et al.] // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 20, 2017. - Kh., 2017. - Vol. 1. - P. 342.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14947
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
342.pdf185,89 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.