Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15044
Назва: Дослідження якісного складу та кількісного вмісту карбонових кислот у сировині салату посівного сорту "Лолло Россо"
Автори: Гуцол, В. В.
Gutsol, V. V.
Журавель, И. А.
Журавель, І. О.
Zhuravel, I. O.
Gurieva, I. G.
Гур'єва, І. Г.
Гурьева, И. Г.
Теми: салат посівний;карбонові кислоти
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Гуцол, В. В. Дослідження якісного складу та кількісного вмісту карбонових кислот у сировині салату посівного сорту "Лолло Россо" / В. В. Гуцол, І. О. Журавель, І. Г. Гур'єва // Фітотерапія. Часопис. - 2017. - № 1. - С. 55-58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15044
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Журавель-Гурьева-Фитотерапия2017-1.pdf11,64 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.