Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15270
Назва: | The development of industrial technology of the ointment codenamed «Alergolik» |
Автори: | Rukhmakova, O. A. Yarnykh, T. G. Kovalenko, S. N. Kovalenko, S. M. Рухмакова, О. А. Ярних, Т. Г. Коваленко, С. М. Рухмакова, О. А. Ярных, Т. Г. Коваленко, С. М. |
Теми: | dermatitis;ointment;research;industrial technology;critical parameters;дерматит;мазь;дослідження;промислові технології;критичні параметри;дерматит;мазь;исследование;промышленная технология;критические параметры |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Rukhmakova, O. A. The development of industrial technology of the ointment codenamed «Alergolik» / O. A. Rukhmakova, T. G.Yarnykh, S. N. Kovalenko // Research Journal of Pharmacy and technology. – 2017. – № 10 (12). – P. 4133-4136. |
Короткий огляд (реферат): | The article is dedicated to development of industrial technology of the ointment codenamed “Alergolik”. To study the uniformity of distribution of medicinal substances and excipients in the drug the optimal time of the ointment’s homogenization was found. The experiments showed that the ointment reaches homogeneity when it is stirring at 30 vol./min. by the frame stirrer during (20±2.5) min. Further stirring is impractical. Based on the complex of held biopharmaceutical, rheological and thermo gravimetric researches the rational technology of the ointment’s preparation in industrial conditions was developed. The critical parameters in the process of production (mixing duration - (20±2.5) min., temperature of preparation - (50.0±5.0)°C, mixer mode - 30 vol./min.) were set. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15270 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри організації та економіки фармації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4_Research J. Pharm. and Tech. 10(12) December 2017.-1994-1997.pdf | 221,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.