Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15424
Назва: A study of antimicrobial activity of foam-washing agent apecimiens at pH vaiuea
Автори: Strilets, O. P.
Петровська, Л. С.
Баранова, І. І.
Безпала, Ю. О.
Стрилец, О. П.
Петровская, Л. С.
Баранова, И. И.
Беспалая, Ю. А.
Стрілець, О. П.
Petrovska, L. S.
Baranova, I. I.
Bezpala, Yu. O.
Теми: biological researches;preservative;antimicrobial activity;foam- washing agent;рН value;біологічні дослідження;консервант;антимікробна активність;піноутворювач;рН значення;биологических исследований;консервант;противомикробная активность;пенообразователь;значение рН
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: A study of antimicrobial activity of foam-washing agent apecimiens at pH vaiuea / O. Strilez, L. Petrovska, I. Baranova, Y. Bezpala // Annals of Mechnikov`s Institute. - 2017. - № 2. - Р. 49-53.
Короткий огляд (реферат): It is well-known that any parapharmaceutical substance, in particular, foam-washing agents comprising water in combination with detergents, extracts, water-soluble vitamins, viscosity regulators, pH, etc., is the ideal environment for microbial growth. Therefore, it is indispensable to use preservatives to protect any foam-washing agent from possible contamination by microorganisms. Their main advantages are: presence of a single antimicrobial and antifungal effect, expanded range of effects, decrease in the risk of resistance of microorganisms and decrease in the toxicity and concentration of the preserving mixture. In this regard, the shelf life of parapharmaceutical substances is not provided through the use of large quantities of preservatives, but thanks to their rational combination.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15424
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри соціальної фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
статья 4.pdf495,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.