Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15529
Название: Облік готівкових коштів при здійсненні розрахункових операцій в аптечних закладах
Другие названия: Учет наличных средств при осуществлении расчетных операций в аптечных учреждениях
Авторы: Толочко, В. М.
Tolochko, V. M.
Должнікова, О. М.
Должникова, О. Н.
Dolzhnikova, O. M.
Чешева, М. В.
Chesheva, M. V.
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Облік готівкових коштів при здійсненні розрахункових операцій в аптечних закладах : метод. рек. для підготовки і проведення семінарських та практичних занять і самостійної роботи з курсу «Управління та економіка фармації» у системі післядипломної освіти спеціалістів фармації / В. М. Толочко, О. М. Должнікова, М. В. Чешева. - Х.: НФаУ, 2018. - 25 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації спрямовані на удосконалення знань і навичок слухачів системи післядипломної освіти, практичних робітників з обліку готівкових коштів при здійсненні розрахункових операцій в аптечних закладах і містять теоретичний матеріал, питання до семінарських занять, завдання до практичних занять, питання й тести для самопідготовки слухачів у системі післядипломної освіти. Можуть бути використані для самостійного опанування навчальної теми. Розроблені на кафедрі управління та економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету. Призначені для слухачів системи післядипломного навчання спеціалістів фармації, практиків, викладачів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15529
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
облік готів.коштів при здійснені РРО в аптеч.закладах.pdf36,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.