Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15532
Назва: Determination of the quantitative content of flavonoids in the thalloms of Parmelia sulcata and Parmelia perlata
Автори: Kyslychenko, O. A.
Protska, V. V.
Zhuravel', I. O.
Kyslychenko, V. S.
Процкая, В. В.
Процька, В. В.
Журавель, И. А.
Журавель, І. О.
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Kyslychenko, O. A. Determination of the quantitative content of flavonoids in the thalloms of Parmelia sulcata and Parmelia perlata / O. A. Kyslychenko, V. V. Protska, I. O. Zhuravel // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 18-20, 2018. - Kh., 2018. - P. 53.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15532
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Abstracts TOPICAL ISSUES OF NEW DRUGS DEVELOPMENT-Журавель-Процька-АА.pdf241,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.