Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15881
Title: Методи інтерактивного навчання латинської мови у фармацевтичному вузі
Authors: Фель, О. Л.
Fel, O. L.
Keywords: мовна освіта;мовна підготовка студентів;латинська мова;методи інтерактивного навчання латинської мови;фармацевтичний вуз
Issue Date: 2018
Bibliographic description (Ukraine): Фель, О. Л. Методи інтерактивного навчання латинської мови у фармацевтичному вузі / О. Л. Фель // Гуманітарна складова у світлі сучасних освітніх парадигм : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, м. Харків, 19–20 квітня 2018 року. – Харків: Вид-во НФаУ, 2018. – C. 260-261.
Abstract: Упровадження інтерактивних методів у процес викладання латинської мови сприяє доступності навчання, підвищенню його якості та результативності, а також оптимізує проведення практичних занять, підвищує мотивацію студентів до вивчення латини як мови фармації. Інтерактивний підхід до організації навчального процесу забезпечує розвиток логічного та критичного мислення студента, оволодіння навичками саморозвитку особистості, здатністю оцінювати власні знання та використовувати їх на практиці, сприяє формуванню навичок спілкування та співпраці з іншими членами групи, взаєморозуміння і взаємоповаги, а також навичок роботи в команді як важливої складової професійної майстерності майбутнього спеціаліста.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15881
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fel_Metody_2018.pdf97,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.