Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15912
Название: Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти очної, заочної та заочної (дистанційної) форми навчання (підготовка до семінарів та написання змістового і модульного контролю) з дисципліни «Культура наукової мови»
Авторы: Лисенко, Н. О.
Тєлєжкіна, О. О.
Берестова, А. А.
Лысенко, Н. А.
Берестовая, А. А.
Lysenko, N. O.
Telezhkina, O. O.
Berestova, A. A.
Тележкина, О. А.
Ключевые слова: Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти очної, заочної та заочної (дистанційної) форми навчання (підготовка до семінарів та написання змістового і модульного контролю) з дисципліни «Культура наукової мови»;Методические рекомендации к самостоятельной работе соискателей высшего образования очной, заочной и заочной (дистанционной) формы обучения (подготовка к семинарам и написания содержательного и модульного контроля) по дисциплине «Культура научной речи»;Methodical recommendations for independent work of higher education students of the full-time, part-time and distance (distance) forms of training (preparation for seminars and writing content and modular control) from the discipline "Culture of the scientific language"
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Лисенко, Н.О. Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти очної, заочної та заочної (дистанційної) форми навчання (підготовка до семінарів та написання змістового і модульного контролю) з дисципліни «Культура наукової мови» / Н.О. Лисенко, О. О. Тєлєжкіна, А. А. Берестова. – Х. : Тім Пабліш Груп, 2017. – 36 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації покликані допомогти здобувачам вищої освіти стаціонару та заочного відділення підготуватися до семінарських занять, складання змістового та модульного контролів, організувати самостійну роботу з вибіркової дисципліни «Культура наукової мови». А також містять чіткі рекомендації щодо роботи в курсі «Культура наукової мови» для здобувачів вищої освіти, які навчаються дистанційно.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15912
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичні рекомендації КНМ печать(1).pdf
  Restricted Access
576,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.