Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16141
Название: Практична підготовка з технології ліків в національному фармацевтичному університеті
Авторы: Данильченко, Д. В.
Данькевич, О. С.
Danylchenko, D. V.
Dankevych, O. S.
Ключевые слова: практика;технологія ліків
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Данильченко, Д. В. Практична підготовка з технології ліків в націо-нальному фармацевтичному університеті / Д. В. Данильченко, О. С. Данькевич // Актуальні питання практичної підготовки здобувачів вищої освіти в Україні та за кордоном : матеріали наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 26 квіт. 2018 р. – Х. : НФаУ, 2018. – С. 35-36.
Краткий осмотр (реферат): За час навчання в Національному фармацевтичному університеті студенти проходять логічну послідовність ознайомчих та виробничих практик з технології ліків, які проводяться в аптеках і на фармацевтичних підприємствах. Це дозволяє сформувати практичний досвід, необхідний для роботи майбутнього технолога.
Описание: Для формувати практичного досвіду, необхідного для роботи фармацевта, за час навчання в Національному фармацевтичному університеті студенти проходять певну послідовність ознайомчих та виробничих практик з технології ліків, які проводяться в аптеках і на фармацевтичних підприємствах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16141
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Дан_2018_04_26__конф практики.pdf1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.