Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16343
Название: Види ушкоджень у бойових і небойових умовах. Домедична допомога при пораненнях, переломах, вивихах, розтягах. Домедична допомога при найпоширеніших невідкладних станах : метод. рек. для студентів спец. «Фармація» освітньої програми «Фармація»
Авторы: Кіреєв, І. В.
Савохіна, М. В.
Жаботинська, Н. В.
Kireev, I. V.
Киреев, И. В.
Савохина, М. В.
Savokhina, M. V.
Жаботинская, Н. В.
Zhabotinskaya, N. V.
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Види ушкоджень у бойових і небойових умовах. Домедична допомога при пораненнях, переломах, вивихах, розтягах. Домедична допомога при найпоширеніших невідкладних станах : метод. рек. для студентів спец. «Фармація» освітньої програми «Фармація» / І. В. Кіреєв, М. В. Савохіна, Н. В. Жаботинська. - Х. : НФаУ, 2018. - 68 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять питання для контролю базового рівня знань, теоретичні питання до аудиторного заняття та для самостійного опрацювання, завдання для аудиторної роботи, інформаційний матеріал з ілюстрованим супровідом, тестовий контроль знань, умінь та практичних навичок. Методичні рекомендації призначені для підготовки до аудиторної роботи з дисципліни «Військова підготовка» модуль 1 «Домедична допомога в екстремальних і бойових умовах» студентам спеціальності «Фармація» освітньої програми «Фармація».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16343
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фармакології та фармакотерапії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Вп Метод реком СЗ 3 для студ.pdf
  Restricted Access
478,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

Инструменты администратора