Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16347
Название: Фармакотерапія захворювань дихальної системи : метод. рек. для студентів
Авторы: Кіреєв, І. В.
Савохіна, М. В.
Savokhina, M. V.
Савохина, М. В.
Киреев, И. В.
Kireev, I. V.
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Кіреєв, І. В. Фармакотерапія захворювань дихальної системи: метод. рек. для студентів / І. В. Кіреєв, М. В. Савохіна. – Х. : НФаУ, 2018. – 16 с.
Краткий осмотр (реферат): У методичних рекомендаціях наведено тестові і ситуаційні завдання за напрямками раціональної фармакотерапії найбільш поширених захворювань дихальної системи: негоспітальної пневмонії, хронічного обструктивного захворювання легенів (ХОЗЛ), бронхіальної астми та грипу. Матеріал подано відповідно до навчальної програми з фармакотерапії для студентів фармацевтичних факультетів. Тестові та ситуаційні завдання складені з урахуванням функціональних обов’язків та необхідних професійних навичок клінічних провізорів. Методичні рекомендації призначені для аудиторної роботи з дисципліни «Фармакотерапія» для здобувачів вищої освіти медичних та фармацевтичних ВНЗ і фармацевтичних факультетів вищих медичних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації за спеціальністю «Фармація», освітнім рівнем «Клінічна фармація».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16347
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фармакології та фармакотерапії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
5. Студ Фармакотерапія захворювань дих системи.pdf
  Restricted Access
450,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

Инструменты администратора