Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16488
Назва: Аналгетична активність сухого екстракту з трави сочевиці харчової
Автори: Романова, С. В.
Romanova, S. V.
Мінаєва, А. О.
Минаева, А. А.
Minaieva, A. O.
Демешко, О. В.
Demeshko, O. V.
Дученко, М. А.
Duchenko, М. А.
Теми: сочевиця харчова;чечевица пищевая;lentil food;екстракти;экстракты;extracts;аналгетична активність;анальгетическая активность;analgesic activity
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Аналгетична активність сухого екстракту з трави сочевиці харчової / С. В. Романова, А. О. Мінаєва, О. В. Демешко, М. А. Дученко // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, м. Харків, 14-15 лист. 2017 р. - Харків : НФаУ, 2017. - С. 169-170.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16488
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
169-170.pdf567,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.