Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1658
Title: Якість постачання: методичні рекомендації до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 7.000001 “Якість, стандартизація і сертифікація” денної форми навчаня
Other Titles: Качество поставки: методические рекомендации к выполнению практических работ для студентов специальности 7.000001 "Качество, стандартизация и сертификация" дневной формы обучения
The quality of delivery: methodical recommendations for the implementation of practical works for students of the speciality 7.000001 "Quality, standardization and certification" of day form of education
Authors: Посилкіна, О. В.
Сагайдак, Р. В.
Нікітюк, В. Г.
Посылкина, О. В.
Сагайдак, Р. В.
Никитюк, В. Г.
Keywords: якість;поставка;сировина;матеріал;качество;поставка;сырье;материал;quality;delivery;raw materials;material
Issue Date: 2008
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Якість постачання: метод. реком. до виконання практ. робіт для студ. спеціальності 7.000001 “Якість, стандартизація і сертифікація” денної форми навч. / О. В. Посилкіна, Р. В. Сагайдак, В. Г. Нікітюк. - Х.: Вид-во НФаУ, 2008. – 108 с.
Abstract: Методичні рекомендації призначені для виконання практичних робіт і містять теоретичний матеріал, практичні завдання, питання до самоопрацювання за основними темами дисципліни
Методические рекомендации предназначены для выполнения практических работ и содержат теоретический материал, практические задания, вопросы к самостоятельной проработке по основным темам дисциплины
The methodical recommendations are intended to perform practical work and contain the theoretical material, practical tasks, questions for self-study on basic subjects
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1658
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЯСС практики дневное.doc
  Restricted Access
1,09 MBMicrosoft WordView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.