Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16598
Название: Аптечна технологія ліків
Другие названия: Аптечная технология лекарств
Авторы: Половко, Н. П.
Вишневська, Л. І.
Зуйкіна, С. С.
Семченко, К. В.
Марченко, М. В.
Половко, Н. П.
Вишневская, Л. И.
Зуйкина, С. С.
Семченко, К. В.
Марченко, М. В.
Polovko, N. P.
Vyshnevska, L. І.
Zuykina, S. S.
Semchenko, K. V.
Marchenko, М. V.
Ключевые слова: аптечна технологія ліків;аптечная технология лекарств;pharmacy technology of medicines;методичні рекомендації;методические рекомендации;methodical recommendations
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Аптечна технологія ліків: метод. рек. з підготовки до аудиторного контролю якості самостійної роботи здобувачів вищої освіти заочної форми навчання / Н. П. Половко [та ін.]. – Х. : Вид-во НФаУ, 2018. – 45 с.
Краткий осмотр (реферат): В методичних рекомендаціях представлено структурований за змістовими модулями матеріал з дисципліни «Технологія ліків» модулю «Аптечна технологія ліків». Видання містить програмні питання дисципліни, перелік знань, вмінь, практичних навичок, рецептурні прописи. Наведені приклади білетів до аудиторного контролю якості самостійної роботи здобувачів вищої освіти з еталонами відповідей і критеріями оцінювання. Матеріал, викладений у методичних рекомендаціях, допоможе здобувачам вищої освіти якісно підготуватись до аудиторного контролю якості самостійної роботи з аптечної технології ліків Видання рекомендовано для здобувачів вищої освіти заочної форми навчання фармацевтичних вищих навчальних закладів та факультетів.
Описание: Основний вид навчальної роботи здобувача вищої освіти заочної форми навчання – самостійне вивчення матеріалу за навчально-методичними виданнями (підручниками, навчальними посібниками, практичними керівництвами та методичними рекомендаціями). Методичні рекомендації містять програмні теоретичні питання, що допоможуть зосередити увагу здобувачів вищої освіти на необхідному обсязі матеріалу. Представлений матеріал структурований за видами лікарських форм. Приклад білету та еталон відповіді до нього дадуть змогу структурувати відповідь та вичерпно відповісти на запитання, поставлені в білеті. Перелік практичних навичок, які необхідно засвоїти для успішного складання підсумкового модульного контролю, допоможуть скоординувати практичну діяльність здобувачів вищої освіти заочної форми навчання та, в подальшому успішно скласти практично-орієнтований Державний іспит. Ознайомившись з викладеним структурованим матеріалом, наведеним у виданні, здобувач вищої освіти буде мати змогу самостійно підготуватись до проведення аудиторного контролю якості самостійної роботи, враховуючи всі види робіт, передбачені програмою. Критерії оцінювання дадуть можливість здобувачам вищої освіти критично оцінити рівень своїх знань та, за необхідності, підкорегувати їх і, в повному обсязі, засвоїти теоретичний матеріал та практичні навички, передбачені програмою дисципліни. З огляду на актуальність представленого матеріалу видання може бути рекомендовано для використання в навчальному процесі фармацевтичних вузів і факультетів з заочною формою навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16598
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
АКРС укр.pdf
  Restricted Access
636,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.