Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16602
Назва: Аптечна технологія ліків
Інші назви: Аптечная технология лекарств
Автори: Половко, Н. П.
Вишневська, Л. І.
Зуйкіна, С. С.
Семченко, К. В.
Ромась, К. П.
Марченко, М. В.
Коноваленко, І. С.
Половко, Н. П.
Вишневская, Л. И.
Зуйкина, С. С.
Ромась, Е. П.
Марченко, М. В.
Коноваленко, И. С.
Polovko, N. P.
Vyshnevska, L. I.
Vishnevskaya, L. I.
Zuykina, S. S.
Semchenko, K. V.
Romas, K. P.
Marchenko, М. V.
Konovalenko, I. S.
Теми: методичні рекомендації;методические рекомендации;guidelines;аптечна технологія ліків;аптечная технология лекарств;pharmacy medicine technology
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Аптечна технологія ліків : метод. рек. до підсумкового модульного контролю з аптечної технології ліків для здобувачів вищої освіти спец. «Фармація» денної та заочної форми навчання / Н. П. Половко [та ін.]. – Х. : Вид-во НФаУ, 2018. – 47 с.
Короткий огляд (реферат): В методичних рекомендаціях представлено структурований матеріал з дисципліни «Технологія ліків» модулю «Аптечна технологія ліків». Видання містить програмні питання дисципліни, перелік знань, вмінь, практичних навичок, рецептурні прописи. Наведені приклади білетів для підсумкового модульного контролю з еталонами відповідей і критеріями оцінювання. Матеріал, викладений у методичних рекомендаціях, допоможе здобувачам вищої освіти якісно підготуватись до підсумкового модульного контролю. Методичні рекомендації рекомендовані для здобувачів вищої освіти фармацевтичних вищих навчальних закладів та факультетів для підвищення рівня засвоєння теоретичного матеріалу та набуття практичних умінь і навичок, необхідних у подальшій професійній діяльності провізора при виготовленні екстемпоральних лікарських засобів.
Опис: В умовах ринкової економіки та жорсткої конкуренції кваліфікаційному зростанню здобувача вищої освіти приділяється велика увага. З кожним роком збільшуються вимоги до рівня теоретичної підготовки та оволодіння практичними навичками майбутніми фахівцями фармацевтичної галузі. Представлене видання допоможе здобувачам вищої освіти систематизувати та узагальнити знання з технології екстемпоральних лікарських препаратів, контролю їх якості та оформлення до відпуску. Наведені приклади білетів та еталонів відповідей до них допоможуть скерувати діяльність студента на успішну здачу підсумкового модульного контролю. Критерії оцінювання теоретичних знань та практичних навичок дадуть змогу студентам об’єктивно оцінити рівень своєї підготовки до підсумкового модульного контролю та, за необхідності, вчасно підкорегувати його відповідно до вимог програми дисципліни. Отримані та узагальнені знання та відпрацьовані практичні навички дадуть змогу здобувачам вищої освіти успішно підготуватись до підсумкового модульного контролю, відповідати сучасним вимогам фармацевтичної галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16602
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР ПМК 19.02.pdf
  Обмежений доступ
654,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.