Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16651
Название: Фінанси
Другие названия: Финансы
Авторы: Посилкіна, О. В.
Гладкова, О. В.
Посылкина, О. В.
Гладкова, О. В.
Posylkina, O. V.
Gladkova, O. V.
Ключевые слова: фінанси;финансы;державний бюджет;государственный бюджет;місцевий бюджет;местный бюджет
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Посилкіна, О. В. Фінанси : метод. рек. для семінарських занять для студентів, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Економіка підприємства» та «Маркетинг» / О. В. Посилкіна, О. В. Гладкова. – Х. : Вид-во НФаУ, 2018. – 31 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації призначені для семінарських занять для студентів, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Економіка підприємства» та «Маркетинг». Містять: мету заняття; питання, терміни та поняття для обговорення; завдання для закріплення теоретичного матеріалу; дискусійні поняття для обговорення; список рекомендованої літератури, яку можна використовувати під час підготовки до семінарських занять. Рекомендації розроблені відповідно до рівня підготовки «бакалавр» за освітньо-професійними програмами «Економіка підприємства» та «Маркетинг», а також відповідно до робочої програми з навчальної дисципліни «Фінанси». Методичні рекомендації можуть використовуватись як під час аудиторної, так і самостійної роботи студентів.
Методические рекомендации предназначены для семинарских занятий для студентов, обучающихся по образовательно-профессиональным программам «Экономика предприятия» и «Маркетинг». Содержат: цель занятия; вопрос, термины и понятия для обсуждения; задания для закрепления теоретического материала; дискуссионные понятие для обсуждения; список рекомендуемой литературы, которую можно использовать при подготовке к семинарским занятиям.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16651
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
15 методичка СЗ ФИНАНСИ.doc
  Restricted Access
395 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.