Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16844
Назва: Покращення якості обслуговування в харчувальному комплексі Національного фармацевтичного університету
Автори: Лещенко, Т. В.
Leshchenko, T. V.
Теми: харчування;питание;food
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Лещенко, Т. В. Покращення якості обслуговування в харчувальному комплексі Національного фармацевтичного університету / Т. В. Лещенко // Управління якістю в фармації : матеріали ХІІ наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2018 р. – Х. : НФаУ, 2018. – С. 121-122.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16844
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
121-122.pdf261,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.