Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16902
Название: Соціальна фармація: стан, проблеми та перспективи
Ключевые слова: соціальна фармація;социальная фармация
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Соціальна фармація: стан, проблеми та перспективи : наук. симп. у рамках VIII Нац. з’їзду фармацевтів України, 15-16 верес. 2016 р. / ред. кол. : А. А. Котвіцька та ін. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – 258 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник містить матеріали VIII Національного з’їзду фармацевтів України та наукового симпозіуму «Соціальна фармація: стан, проблеми та перспективи», що проводиться у рамках з’їзду. Розглянуті питання: розвитку соціальної фармації, як наукового напрямку та навчальної дисципліни; соціально-ефективних механізмів забезпечення доступності фармацевтичної допомоги населенню; нормативно-правового регулювання обігу лікарських засобів та фармацевтичної діяльності. Визначено проблеми впровадження Національної лікарської політики, державного управління й регулювання у фармації, оцінки технологій охорони здоров'я (HTA), підвищення якості й доступності лікарського забезпечення населення на принципах маркетингу інновацій і менеджментуі; розглянуто напрями соціально-економічного розвитку фармацевтичних підприємств, питання забезпечення раціонального застосування лікарських засобів в умовах впровадження формулярної системи та стандартизації надання медичної допомоги на основі результатів фармакоекономічних, фармакоепідеміологічних досліджень та оцінки якості фармакотерапії, та ін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16902
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Симп. по соц. фармац.-2016.pdf3,5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.