Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16903
Название: Управління якістю в фармації
Ключевые слова: якість в фармації;конференції
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Управління якістю в фармації : зб. наук. робіт Х Наук.-практ. конф., м. Харків, 20 трав. 2016 р. / ред. кол. : В. О. Лебединець, Ю. В. Підпружников, Ю. І. Губін та ін. – Харків : НФаУ, 2016. – 2058 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник містить наукові роботи учасників Х Науково-практичної конференції з міжна- родною участю "Управління якістю в фармації". Матеріали представляють узагальнені резуль- тати досліджень у напрямку теоретичних та практичних аспектів управління, забезпечення і контролю якості у фармацевтичному секторі галузі охорони здоров'я, які виконувались на під- приємствах з виробництва і дистрибуції лікарських засобів, аптечних закладах, у лабораторіях, дослідницьких центрах та інших організаціях фармацевтичного профілю. Представлені ре- зультати досліджень, пов’язаних з різними аспектами якості фармацевтичної продукції, у тому числі стосовно валідації процесів виробництва і аналітичних випробувань, кваліфікації виро- бничого обладнання і допоміжних систем, стандартизації готових лікарських засобів та акти- вних фармацевтичних інгредієнтів, підготовки кадрів для фармацевтичної галузі в сфері яко- сті, організації внутрішніх аудитів (самоінспекцій), регламентації діяльності уповноважених осіб, застосування методології управління ризиками для якості лікарських засобів, форму- вання фармацевтичних систем якості тощо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16903
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
управління якістю-2016.pdf5,1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.