Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16913
Название: Управління якістю в фармації
Ключевые слова: конференції
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Управління якістю в фармації : матеріали ХІ Наук.-практ. конф., 19 трав. 2017 р., м. Харків. – Х. : Вид-во НФаУ, 2017. – 232 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник містить матеріали ХІ Науково-практичної конференції з міжнародною участю "Управління якістю в фармації". Матеріали представляють узагальнені результати досліджень у напрямку теоретичних та практичних аспектів управління, забезпечення і контролю якості у фармацевтичному секторі галузі охорони здоров'я, які виконувались на підприємствах з виро-бництва і дистрибуції лікарських засобів, аптечних закладах, лабораторіях, дослідницьких центрах та інших організаціях фармацевтичного профілю. Представлені результати дослі-джень, пов’язаних з різними аспектами якості фармацевтичної продукції, у тому числі стосо-вно валідації процесів виробництва і аналітичних методик, кваліфікації технологічного обла-днання і допоміжних систем виробництва, стандартизації готових лікарських засобів та акти-вних фармацевтичних інгредієнтів, підготовки кадрів для фармацевтичної сфери з питань яко-сті, організації внутрішніх аудитів (самоінспекцій), регламентації діяльності уповноважених осіб, застосування методів управління ризиками для якості лікарських засобів, формування й розвитку систем управління якістю тощо. Для широкого кола науковців і працівників практичної фармації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16913
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
управління якістю 2017.pdf3,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.