Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1695
Назва: Вплив технології на якість антигістамінних супозиторіїв для дітей з лоратадину гідрохлоридом
Інші назви: Влияние технологии на качество антигистаминных суппозиториев для детей лоратадина гидрохлоридом
Автори: Білошицька, І. В.
Тихонов, О. І.
Казарінов, М. О.
Beloshitskaya, I. V.
Tikhonov, O. I.
Kazarinov, M. O.
Белошицкая, И. В.
Тихонов, А. И.
Казаринов, Н. А.
Теми: супозиторії;педіатрія;антигістамінні препарати
Дата публікації: 2010
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Білошицька, І. В. Вплив технології на якість антигістамінних супозиторіїв для дітей з лоратадину гідрохлоридом / І. В. Білошицька, О. І. Тихонов, М. О. Казарінов // Вісник фармації. - 2010. - № 1. - С. 16-18.
Короткий огляд (реферат): Розроблено три види технології приготування антигістамінних супозиторіїв з лоратадину гідрохлоридом для дітей. Проведений аналіз зовнішнього вигляду одержаних супозиторіїв згідно з показниками ДФУ. Виходячи з одержаних даних, були вибрані найбільш раціональні основи — супоцир, вітепсол і твердий жир.
Three types of formulation for preparing antihistaminic suppositories with loratadine hydroсhloride for children have been developed. The analysis of appearance of the suppositories obtained has been carried out in accordance to the parameters of the State Pharmacopoeia of Ukraine. Proceeding from the data obtained the most optimal bases have been chosen, they are supocir, vitepsol and solid fat.
Разработано три вида технологии приготовления антигистаминных суппозиториев с лоратадина гидрохлоридом для детей. Проведен анализ внешнего вида полученных суппозиториев согласно показателям ГФУ. Исходя из полученных данных, были выбраны наиболее рациональные основы — супоцир, витепсол и твердый жир.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1695
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 2010-2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16-18.pdf86,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.