Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17094
Назва: Study of technology and properties of fermented functional drinks based on honey
Автори: Kovalev, R. V.
Ковальов, Р. В.
Ковалев, Р. В.
Sheremet, M. P.
Шеремет, М. П.
Strelnikov, L. S.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Strilets, O. P.
Стрілець, О. П.
Стрилец, О. П.
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Study of technology and properties of fermented functional drinks based on honey / R. V. Kovalov, M. P. Sheremet, L. S. Strelnikov, O. P. Strilets // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 18-20, 2018. - Kh., 2018. - P. 198.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17094
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
198.pdf114,48 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.