Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1745
Title: Актуальні питання викладання іноземних мов у ВНЗ та самостійна робота студентів в умовах кредитно-модульної системи навчання
Keywords: конференції;методика викладання іноземних мов
Issue Date: 2009
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Актуальні питання викладання іноземних мов у ВНЗ та самостійна робота студентів в умовах кредитно-модульної системи навчання : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 квіт. 2009 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2009. – 100 с.
Abstract: Збірник містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання викладання іноземних мов у ВНЗ та самостійна робота студентів в умовах кредитно-модульної системи навчання», в яких висвітлюються сучасні методики викладання іноземних мов з використанням новітніх технологій, що сприяє якісному навчанню студентів усім видам мовної діяльності з урахуванням вимог та умов Болонського процесу. Для широкого кола наукових та практичних працівників освітніх закладів. Матеріали публікуються українською, російською, англійською, німецькою та французькою мовами. За достовірність матеріалів відповідальність несуть автори.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1745
Appears in Collections:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Актуальні питання викладання інозм. мов.pdf436,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.