Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1746
Название: Сучасні напрямки розвитку гомеопатії в Україні
Ключевые слова: конференції;гомеопатія
Дата публикации: 2009
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Сучасні напрямки розвитку гомеопатії в Україні : тези доп. наук.-практ. інтернет-конф., 26-27 листоп. 2009 р., м. Харків / ред. кол. В. П. Черних, І. С. Гриценко, С. М. Коваленко, С. О. Тихонова, О. І. Тихонов, О. Ю. Сергеєва. – Х. : Вид-во НФаУ, 2009. – 90 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник мстить матеріали інтернет-конференції «Сучасні напрямки розвитку гомеопатії в Україні», на якій розглянуто основні напрямки розвитку та правові аспекти гомеопатії на Україні та за кордоном. Ви- світлені питання з технології гомеопатичних лікарських засобів, конт- ролю їх якості та стандартизації; можливості використання гомеопати- чного методу лікування на сучасному етапі розвитку медицини; місце комплексних гомеопатичних препаратів в системі сучасної медицини. Для широкого кола наукових і практичних працівників медицини та фармації. Матеріали публікуються мовою оригіналу. За достовірність матеріалів відповідальність несуть автори.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1746
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сучасні напрямки розвитку гомеопатії .pdf742,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.