Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17614
Назва: Використання фармакопейних методик при вивченні флавоноїдів в сировині лепехи звичайної
Інші назви: The use of pharmacopoeial techniques in the study of flavonoids in raw raw materials
Использование фармакопейных методик при изучении флавоноидов в сырье аира обыкновенного
Автори: Яременко, М.С.
Yaremenko, M. S.
Гонтова, Т. М.
Гонтовая, Т. Н.
Gontova, T. M.
Котова, Е. Е.
Kotova, E. E.
Котова, Э. Э.
Теми: лепеха звичайна;аир обычный;roasting is usual;рослинна сировина;vegetable raw materials;растительное сырье;фармакопейна методика;фармакопейная методика;pharmacopeia method;флавоноїди;flavonoids;флавоноиды
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Яременко, М. С. Використання фармакопейних методик при вивченні флавоноїдів в сировині лепехи звичайної / М. С. Яременко, Т. М. Гонтова, Е. Е.Котова // Синтез і аналіз біологічно активних речовин і лікарських субстанцій : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 80-річчю з дня народження д-ра фармац. наук, професора О. М. Гайдукевича, м. Харків, 12-13 квіт. 2018 р. – Х. : НФаУ, 2018. – С. 313-314.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17614
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
313-314.pdf428,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.