Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1771
Title: Значення українознавчих та мовних дисциплін у системі вищої освіти
Keywords: значення українознавчих та мовних дисциплін у системі вищої освіти;актуальні проблеми методики викладання мовних та суспільно-гуманітарних дисциплін у ВНЗ;методологічні та психологічні аспекти розробки та впровадження сучасних освітніх технологій у навчальний процес;конференції
Issue Date: 2004
Publisher: Вид-во НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Значення українознавчих та мовних дисциплін у системі вищої освіти : матеріали всеукр. наук.-практ. конф., 11-12 листоп. 2004 р., Харків / ред. кол. В. П. Черних, І. С. Гриценко, В. М. Толочко, Є. І. Світлична – Х. : Вид-во НФаУ, 2004. – 263 с.
Abstract: У збірнику вміщені матеріали конференції, присвяченої значенню українознавчих та мовних дисциплін у системі вищої освіти, в яких висвітлюються актуальні проблеми методики викладання мовних та суспільно-гуманітарних дисциплін у вищому навчальному закладі. Розглядаються методологічні та психологічні аспекти розробки та впровадження сучасних освітніх технологій у навчальний процес, проблеми формування культури професійного мовлення та громадянськи свідомого спеціаліста. Приділено увагу питанням гуманізації та демократизації вищої освіти, викладанню гуманітарних дисциплін та вихованню студентів. Для широкого кола наукових та практичних працівників освітніх закладів. Матеріали публікуються українською та російською мовами. За достовірність матеріалів відповідальність несуть автори.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1771
Appears in Collections:Матеріали конференцій кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Значення українознавчих та мовних дисциплін 2004.pdf1,04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.