Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17752
Назва: Об’єктивна необхідність управління структурними зрушеннями продовольчої системи
Автори: Страпчук, С. І.
Страпчук, С. И.
Strapchuk, S. I.
Кириченко, Т. В.
Kyrychenko, T. V.
Теми: продовольча система;продовольственная система;food system
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Страпчук, С. І. Об’єктивна необхідність управління структурними зрушеннями продовольчої системи / С. І. Страпчук, Т. В. Кириченко // Професійний менеджмент в сучасних умовах розвитку ринку : матеріали доп. VIІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 1 листоп. 2018 р. – Х., 2018. – C. 257.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17752
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
257.pdf506,55 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.