Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17886
Title: Проблемы разработки состава и изучение действия жировых кремов в косметологии
Other Titles: Проблеми розробки складу та вивчення дії жирових кремів в косметології
Problems of composition and study the action of fat creams in cosmetology
Authors: Тихонов, А. И.
Ярных, Т. Г.
Шпичак, О. С.
Крыськив, О. С.
Тихонов, О. І.
Ярних, Т. Г.
Шпичак, О. С.
Криськів, О. С.
Tykhonov, O. I.
Yarnykh, T. G.
Shpychak, O. S.
Kryskiv, O. S.
Keywords: жиры;жировые кремы;рецептура кремов;технология;контроль качества;жири;жирові креми;рецептура кремів;технологія;контроль якості;fats;fat creams;cream recipes;technology;quality control
Issue Date: 2018
Bibliographic description (Ukraine): Проблемы разработки состава и изучение действия жировых кремов в косметологии / А. И. Тихонов, Т. Г. Ярных, О. С. Шпичак, О. С. Крыськив // Сучасні проблеми фармакології, косметології та аромології : матеріали наук.-практ. конф., присвяченій 150 річчю з дня народження видатного гістолога та ембріолога, завідувача кафедр Новоросійського і Софійського університетів, професора Олександра Федоровича Маньківського та Дню Фармацевта, м. Одеса, 21 верес. 2018 р. - Одеса: Міжнародний гуманітарний університет, 2018. - С. 69 – 77.
Abstract: Статья посвящена применению жировых кремов в практической косметологии и проблемам, связанных с их разработкой. Установлено, что в качестве жиров и жироподобных веществ используют сырье как натурального, так и синтетического происхождения, учитывая назначение и соответственно необходимый уровень воздействия косметического препарата. Представлены рецепты и технология приготовления жировых кремов, а также показатели контроля их качества в соответствии с действующей нормативной документацией
The article is devoted to the use of fat creams in practical cosmetology and the problems associated with their development. It has been established that raw materials of both natural and synthetic origin are used as fats and fat-like substances, taking into account the purpose and, accordingly, the required level of impact of the cosmetic preparation. Presented recipes and technology of preparation of fat creams, as well as indicators of quality control in accordance with current regulatory documentation
Стаття присвячена застосуванню жирових кремів в практичній косметології і проблемам, пов'язаними з їх розробкою. Встановлено, що в якості жирів і жироподібних речовин використовують сировину як натурального, так і синтетичного походження, з огляду на призначення і відповідно необхідний рівень впливу косметичного препарату. Представлені рецепти і технологія приготування жирових кремів, а також показники контролю їх якості відповідно до діючої нормативної документації
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17886
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри АТЛ
Наукові публікації кафедри загальної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
131 Одеса-2018.pdf8,79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.