Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18073
Название: Методичні рекомендації для підготовки до підсумкового модульного контролю та атестації з дисципліни “Технологія лікарських засобів”
Авторы: Ярних, Т. Г.
Данькевич, О. С.
Орловецька, Н. Ф.
Хохленкова, Н. В.
Азаренко, Ю. М.
Yarnykh, T. G.
Ярных, Т. Г.
Dankevych, O. S.
Orlovetska, N. F.
Орловецкая, Н. Ф.
Khokhlenkova, N. V.
Азаренко, Ю. Н.
Azarenko, Yu. M.
Ключевые слова: ТЛЗ;методичні рекомендації;ПМК
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Методичні рекомендації для підготовки до підсумкового модульного контролю та атестації з дисципліни “Технологія лікарських засобів” / Т. Г. Ярних, О. С. Данькевич, Н. Ф. Орловецька [та ін.]. – Х., 2017. – 36 с.
Краткий осмотр (реферат): У методичних рекомендаціях наведено перелік теоретичних питань, рецептурних прописів та розрахункових задач, які необхідно засвоїти при вивченні курсу технології лікарських засобів. Методичні рекомендації містять еталон написання технології лікарськихзасобів, приклади рішення розрахункових задач та перелік лікарських і допоміжних речовин, які передбачені програмою з дисципліни.Також наведено перелік практичних вмінь та навичок з технології лікарських засобів. З метою допомоги здобувачам вищої освіти при підготовці для всіх видів контролю у даних рекомендаціях наведено приклади білетів. Призначено для аудиторної та позааудиторної роботи здобувачів вищої освіти при підготовці до підсумковогомодульногоконтролюта атестації випускників з технології лікарських засобів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18073
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ПМК КФ 2017.pdf
  Restricted Access
752,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.