Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18251
Назва: | Користь продуктів бджільництва та їх вплив на людський організм |
Автори: | Андрусяк, Д. Я. Andrusyak, D. Y. Калюжная, О. С. Калюжна, О. С. Kalyuzhnaya, O. S. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. Strelnikov, L. S. |
Теми: | апітерапія;апитерапия;apiotherapy |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Андрусяк, Д. Я. Користь продуктів бджільництва та їх вплив на людський організм / Д. Я. Андрусяк, О. С. Калюжная, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. - Х., 2018. - Вип. 5. - С. 29-33. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18251 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
29-33.pdf | 821,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.