Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18515| Title: | Економіка підприємства |
| Other Titles: | Экономика предприятия |
| Authors: | Посилкіна, О. В. Посылкина, О. В. Posylkina, O. V. Кубасова, Г. В. Кубасова, А. В. Kubasova, H. V. |
| Keywords: | економіка підприємства;экономика предприятия;основні засоби;основные средства;оборотні засоби;оборотные средства;праця;труд;заробітна плата;заработная плата;собівартість;себестоимость;ціна;цена;прибуток;прибыль;інвестиції;инвестиции |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | НФаУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Посилкіна, О. В. Економіка підприємства : метод. рек. до практичних робіт для здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Економіка підприємства» / О. В. Посилкіна, Г. В. Кубасова. – Х. : НФаУ. – 2019. – 76 с. |
| Abstract: | Методичні рекомендації призначені для підготовки та проведення практичних робіт з дисципліни “Економіка підприємства”. Їх мета: навчання здобувачів вищої освіти методам та засобам раціонального поєднання та ефективного використання основних елементів виробничого процесу на рівні підприємства, а також оволодіння методиками розрахунків основних техніко-економічних показників. Методические рекомендации предназначены для подготовки и проведения практических работ по дисциплине "Экономика предприятия". Их цель: обучение соискателей высшего образования методам и средствам рационального сочетания и использования основных элементов производственного процесса на уровне предприятия, а также овладение методиками расчетов основных технико-экономических показателей. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18515 |
| Appears in Collections: | Навчальні видання кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| метод прак для ЕП.pdf Restricted Access | 1,34 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.