Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18593
Название: Дозвільний характер фармацевтичної діяльності в Україні
Авторы: Толочко, В. М.
Толочко, В. М.
Tolochko, V. M.
Великий, Д. Л.
Великий, Д. Л.
Velikiy, D. L.
Артюх, Т. О.
Артюх, Т. А.
Artiukh, Т. О.
Дата публикации: 2019
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Толочко, В. М. Дозвільний характер фармацевтичної діяльності в Україні : метод. рек. для підготовки та проведення практичних і семінарських занять, самостійної (дистанційної) роботи з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломн. освіти спеціалістів фармації / В. М. Толочко, Д. Л. Великий, Т. О. Артюх – Х. : НФаУ, 2019. – 30 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації спрямовані на удосконалення знань та практичних навичок слухачів системи післядипломної освіти, практичних спеціалістів фармації з питань дозвільного характеру здійснення фармацевтичної діяльності. Містять теоретичний матеріал, літературу для самостійної роботи, питання для самопідготовки до занять, тестові завдання для оцінки рівня знань і обговорення та еталони відповідей до них. Розроблено на кафедрі управління і економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету. Призначені для слухачів системи післядипломного навчання, фахівців практичної фармації та спеціалістів, що мають відношення до дозвільного регулювання фармацевтичної діяльності, викладачів та науковців.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18593
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Дозвільний характер фармацевтичної діяльності в Україні.pdf46,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.