Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18714
Назва: | Obtaining of polysaccharide complex of lentil and the study of its elemental composition |
Автори: | Romanova, S. V. Duchenko, M. A. Volochai, V. I. Романова, С. В. Дученко, М. А. Волочай, В. И. Романова, С. В. Дученко, М. А. Волочай, В. І. |
Теми: | polysaccharide complex;lentil;elemental composition |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Obtaining of polysaccharide complex of lentil and the study of its elemental composition / S. V. Romanova, M. A. Duchenko, V. I. Volochai // Sciences and Pharmacy Practice 2018 : book of abstracts 9th International Conference dedicated to the 100-th anniversary of independent Lithuania's pharmacy, Kaunas, November 9, 2018. – Kaunas, Lithuania, 2018. – P. 87. |
Короткий огляд (реферат): | The aim of the work was to study the elemental composition of the polysaccharide complex from lentil herb, which is a fodder crop and is widely cultivated all over the world. |
Опис: | The resulting water-soluble polysaccharide complex (WSPC) is an amorphous light brown powder. Quantitative content of it in lentil herb was 15.60 ± 0.32%. 15 elements were identified in WSPC, 5 of which were classified as macro- and 10 - as microelements. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18714 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Скриншот тезисы Романова.pdf | 429,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.