Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18718
Название: Фармацевтична ботаніка анатомія та морфологія вегетативних органів рослин
Авторы: Гонтова, Т. М.
Руденко, В. П.
Сіра, Л. М.
Сербін, А. Г.
Ільїнська, Н. І.
Гонтовая, Т. Н.
Gontova, T. M.
Rudenko, V. P.
Sira, L. M.
Серая, Л. М.
Serbin, A. G.
Ильинская, Н. И.
Ilyinska, N. I.
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Фармацевтична ботаніка анатомія та морфологія вегетативних органів рослин : метод. рек. до виконання лабораторної та позааудиторної роботи для здобувачів вищої освіти 1 курсу спец. «Фармація, промислова фармація», освітньої програми «Технології парфумерно-косметичних засобів» (для молодших спеціалістів за напрямом «Медицина») / Т. М. Гонтова, В. П. Руденко, Л. М. Сіра, А. Г. Сербін, Н. І. Ільїнська. - Харків : НФаУ, 2018. - 47 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації до виконання лабораторної та позааудиторної роботи для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності «Фармація, промислова фармація», освітньої програми «Технології парфумерно-косметичних засобів» (для молодших спеціалістів за напрямом «Медицина»)
Описание: Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності "Фармація, промислова фармація" освітньої програми «Технології парфумерно-косметичних засобів» для занять у лабораторії та самопідготовки. Вони написані відповідно до нової примірної програми навчальної ди-сципліни «Фармацевтична ботаніка», містять календарні плани, рейтинг оцінювання практичних за-нять, тематичний план самостійної роботи Модуля 1, інформаційно-ілюстративний матеріал, додатки і список літератури. До кожної теми практичного заняття пропонуються теоретичні питання, завдання для самостійної позааудиторної роботи та самоконтролю і завдання, які виконуються у аудиторії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18718
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2018-2019 Метод. рек. ТПКЗ мед.pdf
  Restricted Access
4,24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.