Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18723
Назва: | Study of flavonoid compounds in the herb dahlia cultivars grown in Ukraine |
Автори: | Ivanova, E. O. Ilyinska, N. I. Gontova, T. M. Іванова, Є. О. Ильинская, Н. И. Ільїнська, Н. І. Гонтовая, Т. Н. Гонтова, Т. М. |
Теми: | Dahlia;flavonoids;herba |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Ivanova, E. O. Study of flavonoid compounds in the herb dahlia cultivars grown in Ukraine / E. O. Ivanova, N. I. Ilyinska, T. M. Gontova // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVI Міжнар.наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 10-12 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 45. |
Короткий огляд (реферат): | According to the results of the experiment, phenol compounds, in particular flavonoids, namely quercetin, kaempferol and rutin, were determined in all samples of the raw materials. A comparative study of the quantitative content of the amount of flavonoids in raw materials of varieties of the dahlia genus showed that this group of compounds was found in the greatest amount in the grass of the Gitts Attention variety (0.83 ± 0.02%), 1.1 times less in the variety Nenecazy (0, 77 ± 0.01%),. In a smaller amount, flavonoids accumulated in the Spolokh variety 0.65 ± 0.02%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18723 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
+45-46.pdf | 131,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.