Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18723
Название: Study of flavonoid compounds in the herb dahlia cultivars grown in Ukraine
Авторы: Ivanova, E. O.
Ilyinska, N. I.
Gontova, T. M.
Іванова, Є. О.
Ильинская, Н. И.
Ільїнська, Н. І.
Гонтовая, Т. Н.
Гонтова, Т. М.
Ключевые слова: Dahlia;flavonoids;herba
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Ivanova, E. O. Study of flavonoid compounds in the herb dahlia cultivars grown in Ukraine / E. O. Ivanova, N. I. Ilyinska, T. M. Gontova // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVI Міжнар.наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 10-12 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 45.
Краткий осмотр (реферат): According to the results of the experiment, phenol compounds, in particular flavonoids, namely quercetin, kaempferol and rutin, were determined in all samples of the raw materials. A comparative study of the quantitative content of the amount of flavonoids in raw materials of varieties of the dahlia genus showed that this group of compounds was found in the greatest amount in the grass of the Gitts Attention variety (0.83 ± 0.02%), 1.1 times less in the variety Nenecazy (0, 77 ± 0.01%),. In a smaller amount, flavonoids accumulated in the Spolokh variety 0.65 ± 0.02%.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18723
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+45-46.pdf131,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.