Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18821
Назва: Фармацевтична ботаніка. Анатомія, морфологія та систематика рослин. Основи фітоекології і фітоценології
Автори: Гонтова, Т. М.
Руденко, В. П.
Романова, С. В.
Гонтовая, Т. Н.
Руденко, В. П.
Романова, С. В.
Gontova, T. M.
Rudenko, V. P.
Romanova, S. V.
Теми: ботаніка;анатомія;морфологія рослин
Дата публікації: 2018
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Гонтова, Т. М. Анатомія, морфологія та систематика рослин. Основи фітоекології і фітоценології : метод. рек. до виконання аудиторної та позааудиторної роботи для здобувачів вищої освіти 2 курсу спец. «Фармація, промислова фармація» освітніх програм «Фармація», «Клінічна фармація» / Т. М. Гонтова, В. П. Руденко, С. В. Романова. – Харків : НФаУ, 2019. – 114 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять календарний план практичних занять, тематичний план самостійної роботи, теоретичні та практичні завдання, інформаційно-ілюстративний матеріал, списки основної та додаткової літератури, інформаційні ресурси та додатки.
Опис: Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності «Фармація, промислова фармація» освітніх програм «Фармація», «Клінічна фармація» для занять в лабораторії та самопідготовки.Методичні рекомендації містять календарний план практичних занять, тематичний план самостійної роботи, теоретичні та практичні завдання, інформаційно-ілюстративний матеріал, списки основної та додаткової літератури, інформаційні ресурси та додатки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18821
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод. рек. Ф,КФ 2018-2019.pdf
  Обмежений доступ
1,13 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.